Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes of cholesterol in roasted meat products with addition of natural antioxidants during storage

Tytuł:
Changes of cholesterol in roasted meat products with addition of natural antioxidants during storage
Autorzy:
Hes M.
Kmiecik D.
Rudzinska M.
Gramza-Michalowska A.
Dziedzic K.
Tematy:
cholesterol
meat product
addition
natural antioxidant
antioxidant
storage
roasted product
phenolic antioxidant
oxycholesterol
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies