Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wrażliwość wybranych odmian jęczmienia jarego i gorczycy białej na podwyższone zawartosci niklu w glebie

Tytuł:
Wrażliwość wybranych odmian jęczmienia jarego i gorczycy białej na podwyższone zawartosci niklu w glebie
The sensibility of some spring barleyand white mustard varieties on the increased nickel content in soil
Autorzy:
Koszelnik-Leszek A.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies