Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of nanoencapsulation on the reactivity of omega fatty acids under thermal processing conditions

Tytuł:
Effect of nanoencapsulation on the reactivity of omega fatty acids under thermal processing conditions
Autorzy:
Mogol B. A.
Gokmen V.
Lumaga R. B.
Fogliano V.
Shimoni E.
Tematy:
nanoencapsulation
fatty acid reactivity
thermal processing
condition
omega-3 fatty acid
lipid oxidation
acrylamide
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies