Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dioksyny i PCB w łańcuchu żywnościowym - wybrane aspekty bezpieczeństwa i kontroli

Tytuł:
Dioksyny i PCB w łańcuchu żywnościowym - wybrane aspekty bezpieczeństwa i kontroli
Dioxinsin the food chain - current problems
Autorzy:
Piskorska-Pliszczynska J.
Tematy:
pasze
bezpieczenstwo zywnosci
zdrowie czlowieka
lancuchy zywnosciowe
zanieczyszczenia pasz
dioksyny
polichlorowane bifenyle
badania kontrolne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies