Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The fate of volatile markers of baking process during the storage of bakery foods

Tytuł:
The fate of volatile markers of baking process during the storage of bakery foods
Autorzy:
Mildner-Szkudlarz S.
Zawirska-Wojtasiak R.
Bajerska J.
Tematy:
volatile marker
baking process
storage
bakery
food
volatile compound
oxidation
biscuit
antioxidant
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies