Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Związek pomiędzy wariantami beta-laktoglobuliny a zawartością kwasów tłuszczowych w mleku owiec i jego składem chemicznym

Tytuł:
Związek pomiędzy wariantami beta-laktoglobuliny a zawartością kwasów tłuszczowych w mleku owiec i jego składem chemicznym
Relationship between beta-lactoglobulin variants and fatty acids composition in sheep milk, as well as its chemical components
Autorzy:
Radzik-Rant A.
Rant W.
Rozbicka-Wieczorek A.
Czauderna M.
Tematy:
owce
mleko owcze
sklad chemiczny
bialka mleka
beta-laktoglobulina
polimorfizm genetyczny
kwasy tluszczowe
profil kwasow tluszczowych
zawartosc kwasow tluszczowych
zawartosc laktozy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies