Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Bakterie Staphylococcus sp. izolowane z mleka przeżuwaczy i ich wrażliwość na antybiotyki

Tytuł:
Bakterie Staphylococcus sp. izolowane z mleka przeżuwaczy i ich wrażliwość na antybiotyki
Sensitivity to antibiotics in bacteria Staphylococcus sp. isolated from milk of ruminants
Autorzy:
Vasil M.
Zapletal P.
Szarek J.
Tematy:
mleko krowie
mleko owcze
mleko kozie
zanieczyszczenia mikrobiologiczne
bakterie
Staphylococcus
szczepy bakteryjne
wrazliwosc na antybiotyki
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies