Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wymagania jakościowe dla mąk pszennych o specjalnym przeznaczeniu

Tytuł:
Wymagania jakościowe dla mąk pszennych o specjalnym przeznaczeniu
Quality requirements refer to wheat flours for special destinations
Autorzy:
Jurga R.
Tematy:
maka pszenna
zywnosc specjalnego przeznaczenia
maka razowa
maka pelnoziarnista
maka graham
keksy
wafle
pieczywo cukiernicze
maka niskoenergetyczna
maka wysokobialkowa
obrobka termiczna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies