Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badanie wskaźników jełczenia tłuszczu w niektórych koncentratach spożywczych

Tytuł:
Badanie wskaźników jełczenia tłuszczu w niektórych koncentratach spożywczych
Investigations on the indices of FAT rancidity development In certain food concentrates
Issledovanie pokazatelejj Progorkanija zhira v nekotorykh pishhevykh koncentratach
Autorzy:
Mikke H.
Mazur H.
Tematy:
tluszcz
jelczenie
wskazniki
koncentraty
asortyment
surowce
aldehydy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies