Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany aktywności enzymów oksydoredukcyjnych oraz zawartości barwników asymilacyjnych w grochu siewnym i łubinie wąskolistnym pod wpływem nawadniania i nawożenia mineralnego

Tytuł:
Zmiany aktywności enzymów oksydoredukcyjnych oraz zawartości barwników asymilacyjnych w grochu siewnym i łubinie wąskolistnym pod wpływem nawadniania i nawożenia mineralnego
Changes of red-ox enzymes and photosynthetic pigment content in pea and narrow-leaved lupin caused by irrigation and mineral fertilization
Autorzy:
Podsiadlo C.
Jaroszewska A.
Biczak R.
Herman B.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies