Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sprawdzanie systemu - cz.II. Wiedza o zagrożeniach oraz stopień i powody wdrożenia/wdrażania systemu HACCP

Tytuł:
Sprawdzanie systemu - cz.II. Wiedza o zagrożeniach oraz stopień i powody wdrożenia/wdrażania systemu HACCP
Autorzy:
Mokrosinska K.
Malenta B.
Tematy:
systemy jakosci
system HACCP
wdrozenia do praktyki
lancuch produkcji
bezpieczenstwo zywnosci
piekarstwo
badania ankietowe
krytyczny punkt kontrolny
dokumentacja
piekarnie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies