Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany w zawartości białka w mleku krów czarno-białych w zależności od niektórych czynników środowiskowych i genetycznych

Tytuł:
Zmiany w zawartości białka w mleku krów czarno-białych w zależności od niektórych czynników środowiskowych i genetycznych
Effect of chosen environmental and genetic factors on the fluctuations in protein content in milk black and white cows
Autorzy:
Gulinski P.
Litwinczuk Z.
Mlynek K.
Tematy:
bydlo
bydlo czarno-biale
krowy mleczne
wydajnosc mleka
mleko
zawartosc bialka
czynniki genetyczne
czynniki srodowiska
genotyp
sezon wycielenia
laktacje kolejne
zawartosc tluszczu
poziom produkcyjny stada
wspolczynnik korelacji
wspolczynnik regresji
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies