Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany właściwości elektrycznych mleka pasteryzowanego w czasie przechowywania i możliwości ich praktycznego wykorzystania

Tytuł:
Zmiany właściwości elektrycznych mleka pasteryzowanego w czasie przechowywania i możliwości ich praktycznego wykorzystania
The changes of electrical properties of pasteurised milk during storage and possibility of practical use
Autorzy:
Zywica R.
Budny J.
Banach J. K.
Tematy:
pasteurized milk
drinking milk
milk quality
quality measurement
quality assessment
assessment method
fat content
pH value
acidity
food storage
storage temperature
electrical property
electrical capacity
impedance
practical application
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies