Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Klasyfikacja mleka surowego w skupie na podstawie wyników próby reduktazowej z resazuryną

Tytuł:
Klasyfikacja mleka surowego w skupie na podstawie wyników próby reduktazowej z resazuryną
Classification of a purchased raw milk on the basis of the results of reductase test with resazurin
Klassifikacija pokuplennogo syrogo moloka na osnovanii rezultatom reduktaznojj proby s resazurionojj
Autorzy:
Bonczar G.
Jawoszek M.
Maindok B.
Sas E.
Tematy:
resazuryna
proba reduktazowa
mleko
mleko surowe
skup
klasyfikacja
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies