Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Study of caffeine concentrations in infusions of selected green tea with component of fruit

Tytuł:
Study of caffeine concentrations in infusions of selected green tea with component of fruit
Badania zawartości kofeiny w naparach wybranych herbat zielonych z dodatkami smakowymi
Autorzy:
Stachelska-Wierzchowska A.
Tematy:
green tea
infusion
caffeine content
purine alkaloid
fruit component
ultraviolet spectroscopy
thin layer chromatography
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies