Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Optimization of ultrasound treatment of beverage from mango and carrot with added turmeric using response surface methodology

Tytuł:
Optimization of ultrasound treatment of beverage from mango and carrot with added turmeric using response surface methodology
Autorzy:
Lopez-Martinez L.X.
Campos-Gonzalez N.
Zamora-Gasga V.M.
Dominiguez-Avila J.A.
Pareek S.
Villegas-Ochoa M.A.
Sayago-Ayerdi S.G.
Gonzalez-Aguilar G.A.
Opis fizyczny:
application/pdf
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
bwmeta1.element.agro-197d2413-5688-4273-87ac-4403fa8e8975
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies