Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of supplementing feeds with group B vitamins and Humobentofet preparation on the composition and properties of chicken meat and fat

Tytuł:
Effect of supplementing feeds with group B vitamins and Humobentofet preparation on the composition and properties of chicken meat and fat
Autorzy:
Pietrzak D.
Mroczek J.
Pistelok M.
Niemiec J.
Tematy:
supplemented feed
feed
animal feeding
B-group vitamin
Humobentofet preparation
meat composition
meat property
chicken meat
fat
broiler chicken
fatty acid
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies