Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Studies on the character of increased concentration of vitamin c in tomato fruit obtained from the wild Lycopersicon minutum species

Tytuł:
Studies on the character of increased concentration of vitamin c in tomato fruit obtained from the wild Lycopersicon minutum species
Badania nad cechą zwiększonej koncentracji witaminy c w owocach pomidorów uzyskaną z dzikiego gatunku Lycopericon minutum
Autorzy:
Chmielewski T.
Gronowski A.
Pronczuk A.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies