Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Porównanie właściwości fizykochemicznych jogurtów handlowych

Tytuł:
Porównanie właściwości fizykochemicznych jogurtów handlowych
The comparison of physicochemical properties of commercial yoghurt
Autorzy:
Koziol J.
Gustaw W.
Tematy:
napoje mleczne fermentowane
jogurt
wlasciwosci fizykochemiczne
jakosc handlowa
pH
kwasowosc miareczkowa
krzywa plyniecia
reometr rotacyjny
oznaczanie
wlasciwosci reologiczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies