Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jakość skorupy jaj w zależności od jej barwy i okresu nieśności bażantów

Tytuł:
Jakość skorupy jaj w zależności od jej barwy i okresu nieśności bażantów
Egg shell quality depending on egg shell colour and laying preiod of pheasants
Autorzy:
Krystianiak S.
Kontecka H.
Tematy:
bazanty
okres niesnosci
jaja bazancie
skorupy jaj
jakosc
barwa skorupy
masa skorupy
porowatosc
liczba porow
przewodnictwo pary wodnej
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies