Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Próba oceny aktywności i specyficzności dekarboksylaz aminokwasowych drożdży Saccharomyces carlsbergensis

Tytuł:
Próba oceny aktywności i specyficzności dekarboksylaz aminokwasowych drożdży Saccharomyces carlsbergensis
Popytka ocenki aktivnosti i specifichnosti aminokislykh dekarboksilaz drozhzhejj Saccharomyces calsbergensis
Activity and specificity of yeast (Saccharomyces carlsbergensis) aminoacids decarboxylases
Autorzy:
Cichosz G.
Rymaszewski J.
Poznanski S.
Ziolkowska J.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies