Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Integration on the branded beef product-line

Tytuł:
Integration on the branded beef product-line
Zintegrowany system produkcji markowej wołowiny
Autorzy:
Villanyi L.
Peter B.
Toth T.
Nagy H.
Tematy:
food industry
meat industry
beef production
brand
production line
Hungary
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Branded beef products are more and more sought in Europe. There have been attempts to spread and introduce branded meat in Hungary primarily on swine market. According to market forecasts, beef consumption is going to rise and its share in food consumption is going to have more significance. Beef is more prockly product than swine or poultry, EU requirements are also more strict, the registration system is well-organized and controlled.

Przedstawiono tworzenie linii produkcyjnych markowych producentów z wołowiny, łącznie z rejestracją i kontrolą na poziomie produkcji w gospodarstwie.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies