Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Stan i perspektywy rozwoju nauki o technologii i chemii żywności do 2000 roku

Tytuł:
Stan i perspektywy rozwoju nauki o technologii i chemii żywności do 2000 roku
Sostojanie i perspektivy razvitija nauki o tekhnologii i khimii prodovolstvija do 2000 goda
The state and prospects of development of science in the field of food technology and chemistry till the year 2000
Autorzy:
Bujak S.
Barylko-Pikielna N.
Golebiewski T.
Lewicki P.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies