Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Suszenie i chłodzenie cukru białego w warstwie fluidalnej

Tytuł:
Suszenie i chłodzenie cukru białego w warstwie fluidalnej
Autorzy:
Kaufmann J.
Ackman S.
Tematy:
produkcja cukru
suszenie
chlodzenie
warstwa fluidalna
konferencje
sugar production
drying
cooling
fluidized bed
conference
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies