Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ekonomiczna ocena zastosowania preparatu z żyta i serwatki w żywieniu tuczników

Tytuł:
Ekonomiczna ocena zastosowania preparatu z żyta i serwatki w żywieniu tuczników
Economic evaluation of the rye-whey preparation used in feeding of porkers
Ehkonomicheskaja ocenka primenenija w otkormie swineii preparata iz rzhi i molochnojj syworotki
Autorzy:
Kaliszewicz D.
Bednarski W.
Tywonczuk J.
Tematy:
ekonomika rolnictwa
produkcja zwierzeca
trzoda chlewna
tuczniki
zywienie zwierzat
preparaty serwatkowe
preparat zytnio-serwatkowy
koszty produkcji
efektywnosc produkcji
efektywnosc ekonomiczna
agricultural economics
animal production
pig
fattener
animal feeding
whey preparation
production cost
production effectiveness
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies