Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of addition of wild garlic (Allium ursinum) on the quality of kefirs from sheeps milk

Tytuł:
Effect of addition of wild garlic (Allium ursinum) on the quality of kefirs from sheeps milk
Autorzy:
Znamirowska A.
Szajnar K.
Rozek P.
Kalicka D.
Kuzniar P.
Hanus P.
Kotula K.
Obirek M.
Kluz M.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies