Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartość aspartamu, acesulfamu K i sacharyny w produktach spożywanych przez osoby otyłe i chore na cukrzycę

Tytuł:
Zawartość aspartamu, acesulfamu K i sacharyny w produktach spożywanych przez osoby otyłe i chore na cukrzycę
Contents of aspartame, acesulphame K and saccharine in foods preferred by obese patients and diabetics
Autorzy:
Regula J.
Kowalewska M.
Tematy:
choroby czlowieka
cukrzyca insulinoniezalezna
otylosc
ludzie chorzy
dieta
produkty spozywcze
zawartosc aspartamu
zawartosc acesulfamu K
zawartosc sacharyny
slodziki
dopuszczalne dzienne pobranie
aspartam
acesulfam K
sacharyna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies