Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wartość rzeźna oraz jakość mięsa i tłuszczu okrywowego jagniąt tuczonych mieszankami pełnoporcjowymi z udziałem suszu i ziarna kukurydzy

Tytuł:
Wartość rzeźna oraz jakość mięsa i tłuszczu okrywowego jagniąt tuczonych mieszankami pełnoporcjowymi z udziałem suszu i ziarna kukurydzy
Slaughter value, meat and subcutaneous fat quality of lambs fattened with full ration mixtures containing dried whole maize plants and ground maize
Ubojnyj vyhod i kachestvo mjasa i pokrovnogo zhira jagnjat kormimyh polnoracionnymi kormosmesyami s uchastiem muki sushennh rastenij i zerna kukuruzy
Autorzy:
Pakulski T.
Osikowski M.
Korman K.
Tematy:
wartosc rzezna
jakosc miesa
tluszcz okrywowy
jagnieta
tucz
mieszanki pelnoporcjowe
susz
kukurydza
ziarno
owca merynos
pasze
badania naukowe
zywienie zwierzat
uboj
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies