Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Produkcja i zastosowanie koncentratów białek mlecznych uzyskanych przy pomocy ultrafiltracji. Część I

Tytuł:
Produkcja i zastosowanie koncentratów białek mlecznych uzyskanych przy pomocy ultrafiltracji. Część I
Production and application of milk protein concentrates, obtained by the methods of ultrafiltration. Part I
Prozvodstvo i upotreblenie koncentratov belok moloka, poluchaemykh metodom ultrafiltracji. Chast I
Autorzy:
Pawlik S.
Tematy:
bialka mleka
koncentraty
produkcja
zastosowanie
technologia
ultrafiltracja
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies