Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Meat texture profile and cutting strength analyses of pork depending on breed and age

Tytuł:
Meat texture profile and cutting strength analyses of pork depending on breed and age
Autorzy:
Migdal W.
Rozycki M.
Mucha A.
Tyra M.
Natonek-Wisniewska M.
Walczycka M.
Kulawik P.
Wesierska E.
Zajac M.
Tkaczewska J.
Migdal L.
Krepa-Stefanik K.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies