Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kontrola zawartości 137 Cs, 226 Ra i 40 K w mięsie ryb z Południowego Bałtyku, prowadzona w ramach prac komisji helsińskiej

Tytuł:
Kontrola zawartości 137 Cs, 226 Ra i 40 K w mięsie ryb z Południowego Bałtyku, prowadzona w ramach prac komisji helsińskiej
The control of 137 Cs, 226 Ra and 40 K content in Southern Baltic sea fish flesh in the framework of Helsinki Commision
Autorzy:
Suplinska M.
Krajewski P.
Adamczyk A.
Język:
polski
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Rekord w opracowaniu

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies