Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Milk processing value of Jersey cows and their hybrids

Tytuł:
Milk processing value of Jersey cows and their hybrids
Autorzy:
Antkowiak I.
Pytlewski J.
Tematy:
milk processing
Jersey breed
cow
hybrid
cross
milk technology
technological usefulness
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The assessed milk was derived from cows of Jersey breed and their crosses. Milk technological usefulness was determined on the basis of experimental production of cottage cheese using two methods of production: acid-rennin and acid.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies