Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ wybranych substancji pomocniczych na właściwości stabilizacyjne granulatu narybkowego dla karpia

Tytuł:
Wpływ wybranych substancji pomocniczych na właściwości stabilizacyjne granulatu narybkowego dla karpia
Effect of selected auxillary substances on the stabilization properties of carp fry granulate
Vlijanie izbrannykh vspomogatel'nykh veshhestv na stabilizacionnye svojjstva granulirovannogo korma dlja mal'kov karpa
Autorzy:
Przybyl A.
Madziar M.
Skorka S.
Tematy:
rybactwo
zywienie zwierzat
karp
narybek
granulaty paszowe
substancje pomocnicze
preparat MAG
glikocel
agar popozywkowy
wlasciwosci stabilizujace
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies