Tytuł pozycji:
Wpływ dawki i czasu podawania oksytetracykliny (OTC) kurom na poziom antybiotyku w jajach, mięsie i podrobach oraz ocena higieniczna tych produktów. Cz.III. Badanie wpływu przechowywania mięsa w temperaturach minusowych i obróbki termicznej jaj, mięsa i podrobów na pozostałośc w nich OTC
- Tytuł:
-
Wpływ dawki i czasu podawania oksytetracykliny (OTC) kurom na poziom antybiotyku w jajach, mięsie i podrobach oraz ocena higieniczna tych produktów. Cz.III. Badanie wpływu przechowywania mięsa w temperaturach minusowych i obróbki termicznej jaj, mięsa i podrobów na pozostałośc w nich OTC
Effects of dose and period of administration of oxytetracycline (OTC) to hens upon its level in eggs, meat an giblets, and hygienic evaluation of these products Part.III. A study on effects of the storage of meat at low temperatures, and of thermic treatment of eggs, meat and giblets upon the content of oxytetracycline (OTC)
- Autorzy:
-
Rutczynska-Skonieczna E.M.
- Język:
-
polski
- Dostawca treści:
-
AGRO
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie