Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ dawki i czasu podawania oksytetracykliny (OTC) kurom na poziom antybiotyku w jajach, mięsie i podrobach oraz ocena higieniczna tych produktów. Cz.III. Badanie wpływu przechowywania mięsa w temperaturach minusowych i obróbki termicznej jaj, mięsa i podrobów na pozostałośc w nich OTC

Tytuł:
Wpływ dawki i czasu podawania oksytetracykliny (OTC) kurom na poziom antybiotyku w jajach, mięsie i podrobach oraz ocena higieniczna tych produktów. Cz.III. Badanie wpływu przechowywania mięsa w temperaturach minusowych i obróbki termicznej jaj, mięsa i podrobów na pozostałośc w nich OTC
Effects of dose and period of administration of oxytetracycline (OTC) to hens upon its level in eggs, meat an giblets, and hygienic evaluation of these products Part.III. A study on effects of the storage of meat at low temperatures, and of thermic treatment of eggs, meat and giblets upon the content of oxytetracycline (OTC)
Autorzy:
Rutczynska-Skonieczna E.M.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies