Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemiczne metody izolacji białek z komórek drożdży spożywczych

Tytuł:
Chemiczne metody izolacji białek z komórek drożdży spożywczych
Chemical methods of protein isolation from yeasts cell
Autorzy:
Stasinska B.
Tematy:
drozdze
izolacja bialek
metody chemiczne
ekstrakcja alkaliczna
modyfikacja bialek
fosforylacja bialek
bialko
wartosc odzywcza
wlasciwosci funkcjonalne
aminokwasy
preparaty bialkowe
strawnosc enzymatyczna
acylowanie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies