Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Walory prozdrowotne tłuszczu mleka owczego i jego wpływ na funkcjonowanie organizmu człowieka

Tytuł:
Walory prozdrowotne tłuszczu mleka owczego i jego wpływ na funkcjonowanie organizmu człowieka
Health benefits of sheep’s milk fat and its impact on human health
Autorzy:
Molik E.
Kordeczka K.
Tematy:
zywienie czlowieka
mleko owcze
tluszcz mlekowy
skladniki bioaktywne
kwasy tluszczowe jednonienasycone
kwasy tluszczowe wielonienasycone
koenzym Q
alfa-tokoferol
fosfolipidy
witamina A
witamina D
walory prozdrowotne
oddzialywanie na organizm
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies