Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ czynników fizykochemicznychna ochratoksynę A oraz oznaczanie jej zawartości w zbożach metodą spektrofluorymetryczną. Cz. I. Wpływ rozpuszczalnika, promieniowania UV oraz wartości pH na fluorescencję ochratoksyny A

Tytuł:
Wpływ czynników fizykochemicznychna ochratoksynę A oraz oznaczanie jej zawartości w zbożach metodą spektrofluorymetryczną. Cz. I. Wpływ rozpuszczalnika, promieniowania UV oraz wartości pH na fluorescencję ochratoksyny A
Vlijanie fizikokhimicheskikh faktorov na okhratoksin A i opredelenie ego soderzhanija v zernovykh kul'turakh spektrofluorimetricheskim metodom. Ch.I. Vlijanie rastvoritelejj, ul'trafioletovykh luchejj i pH na fluorescenciju okhatoksina A
Effect of physicochemical factors on ochratoxin A and determination of its content in cereals by spectrofluorometry. Part I. Effect of solvent, ultraviolet radiation and pH value on ochratoxin A fluorescence
Autorzy:
Czerwiecki L.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies