Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ dodatku syntetycznej metioniny i lizyny na wartość pokarmową białka koncentratów z zielonki

Tytuł:
Wpływ dodatku syntetycznej metioniny i lizyny na wartość pokarmową białka koncentratów z zielonki
The influence of the addition of synthetic methionine and lysine on the nutritive value of leaf protein concentrates
Autorzy:
Hanczakowski P.
Tematy:
zielonki
lucerna
pszenica
lety ziemniaczane
koncentraty z zielonek
dodatek aminokwasow
metionina syntetyczna
lizyna syntetyczna
koncentraty bialkowe z zielonek
zawartosc bialka
bialko
wartosc pokarmowa
sklad aminokwasowy
wartosc biologiczna
strawnosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies