Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Identyfikacja gatunkowości mięsa, podstawy prawne oraz przegląd metod badań

Tytuł:
Identyfikacja gatunkowości mięsa, podstawy prawne oraz przegląd metod badań
The legal basis and review of procedures for meat species identification
Autorzy:
Rozycki M.
Chmurzynska E.
Bilska-Zajac E.
Karamon J.
Cencek T.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies