Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

1-Methylcyclopropene maintains firmness and peel color and reduces decay area of artificially wounded fruits in mature japanese pear (Pyrus pyrifolia Nakai ‘Shizukisui’)

Tytuł:
1-Methylcyclopropene maintains firmness and peel color and reduces decay area of artificially wounded fruits in mature japanese pear (Pyrus pyrifolia Nakai ‘Shizukisui’)
Autorzy:
Yamaga I.
Oshiro A.
Otsuki T.
Araki Y.
Tematy:
Japanese pear
Pyrus pyrifolia
Shizukisui cultivar
Kosui cultivar
fruit
peel
fruit maturity
fruit ripening
fruit storage
fruit firmness
fruit damage
fruit decay
decay control
decay resistance
ethylene
1-methylcyclopropene
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies