Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of chilling of Zea mays L. and Capsicum annuum L. leaves on intractivation of oxygen evolution and content of free fatty acids in chloroplasts

Tytuł:
Effect of chilling of Zea mays L. and Capsicum annuum L. leaves on intractivation of oxygen evolution and content of free fatty acids in chloroplasts
Autorzy:
Saczynska V.
Gemel J.
Kaniuga Z.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies