Tytuł pozycji:
Charakterystyka peptydów o smaku cierpkim, cierpko - kwaśnym i gorzkim uwalnianym z kazeiny przez preparaty enzymatyczne "Pseudomonas" i "Alcaligenes"
- Tytuł:
-
Charakterystyka peptydów o smaku cierpkim, cierpko - kwaśnym i gorzkim uwalnianym z kazeiny przez preparaty enzymatyczne "Pseudomonas" i "Alcaligenes"
Kharakteristika peptidov s vyazhushchim, kislym i gorkim vkusom, vysvobozhdayemykh iz kazeina fermentativnymi preparatami "Pseudomonas" i "Alcaligenes"
Astrigent, astrigentlysour, and bitte peptides released from casein by the enzymatic preparations of "Pseudomonas" and "Alcaligenes"
- Autorzy:
-
Kostyra H.
- Język:
-
polski
- Dostawca treści:
-
AGRO
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie