Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka peptydów o smaku cierpkim, cierpko - kwaśnym i gorzkim uwalnianym z kazeiny przez preparaty enzymatyczne "Pseudomonas" i "Alcaligenes"

Tytuł:
Charakterystyka peptydów o smaku cierpkim, cierpko - kwaśnym i gorzkim uwalnianym z kazeiny przez preparaty enzymatyczne "Pseudomonas" i "Alcaligenes"
Kharakteristika peptidov s vyazhushchim, kislym i gorkim vkusom, vysvobozhdayemykh iz kazeina fermentativnymi preparatami "Pseudomonas" i "Alcaligenes"
Astrigent, astrigentlysour, and bitte peptides released from casein by the enzymatic preparations of "Pseudomonas" and "Alcaligenes"
Autorzy:
Kostyra H.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies