Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ gotowania niektórych warzyw i przetworów zbożowych na wartość równoważnika niacyny

Tytuł:
Wpływ gotowania niektórych warzyw i przetworów zbożowych na wartość równoważnika niacyny
Vlijanie varenija nekotorykh ovoshhejj i zernovykh produktakh na velichinu ehkvivalenta niacina
Effect of boiling of certain vegetables and cereals on the value of the niacin equivalent
Autorzy:
Duda G.
Gertig H.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies