Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Metoda oceny zawartości glikogenu wykazanego na podstawie reakcji histochemicznej (PAS) w tkance mięśniowej indyków przy wykorzystaniu systemu analizy obrazów mikroskopowych

Tytuł:
Metoda oceny zawartości glikogenu wykazanego na podstawie reakcji histochemicznej (PAS) w tkance mięśniowej indyków przy wykorzystaniu systemu analizy obrazów mikroskopowych
The method for evaluation of the level of glycogen, indicated from the histochemical reaction (PAS) in muscle tissue of male turkeys, using the analysis of microscopic pictures
Autorzy:
Srutek M.
Klosowska D.
Tematy:
drob
indyki
miesnie
tkanka miesniowa
wlokna miesniowe
zawartosc glikogenu
metody oceny
obrazy mikroskopowe
analiza obrazu
system analizy obrazów mikroskopowych
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies