Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ dodatku chelatu miedzi z glicyną na profil kwasów tłuszczowych w mięśniu piersiowym kurcząt

Tytuł:
Wpływ dodatku chelatu miedzi z glicyną na profil kwasów tłuszczowych w mięśniu piersiowym kurcząt
The effect of adding copper glycine chelate on fatty acid profile in chickens breast muscle
Autorzy:
Kwiecien M.
Winiarska-Mieczan A.
Tematy:
drob
brojlery kurze
zywienie zwierzat
mieszanki paszowe
komponenty mieszanek
chelat miedziowy
chelat miedzi z glicyna
wyniki produkcyjne
masa ciala
zuzycie paszy
wydajnosc rzezna
masa tuszki
analiza rzezna
miesnie piersiowe
zawartosc kwasow tluszczowych
sklad kwasow tluszczowych
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies