Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sytuacja ekonomiczno-finansowa producentów mięsa i jego przetworów w 2016 roku

Tytuł:
Sytuacja ekonomiczno-finansowa producentów mięsa i jego przetworów w 2016 roku
Autorzy:
Drozdz J.
Tematy:
Polska
rok 2016
przemysl miesny
drobiarstwo
producenci
przetwory miesne
sytuacja ekonomiczno-finansowa
wskazniki finansowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Przemysł mięsny jest największą branżą polskiego przemysłu spożywczego. Jego udział (łącznie z drobiarskim) w wartości sprzedanych artykułów spożywczych, napojów i wyrobów tytoniowych w 2015 roku, podobnie jak w 2014 roku, wyniósł 29%, przy zbliżonym udziale w zatrudnieniu (28,7%).

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies