Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zastosowanie metody jodanowej wg Ballentine do oznaczania kwasu askorbinowego w owocach, warzywach i ich przetworach

Tytuł:
Zastosowanie metody jodanowej wg Ballentine do oznaczania kwasu askorbinowego w owocach, warzywach i ich przetworach
Primenenie podanovogo metoda po Ballentin (Ballentine) dlja opredelenija askorbinovojj kisloty v fruktakh, ovoshhakh i produktakh ikh pererabotki
The use of iodate method after Ballentine for the determination of ascorbic acid in fruits and vegetables and their preserves
Autorzy:
Rychlik M.
Fedorowska Z.
Tematy:
kwas askorbinowy
oznaczanie
owoce
warzywa
przetwory owocowe
przetwory warzywne
metoda jodometryczna
metoda jodanowa
ascorbic acid
determination
fruit
vegetable
fruit product
vegetable product
iodometric method
iodate method
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies