Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Comparative analysis of slaughter value and meat quality from porker-type fatteners produced by crossbreeding meat breed sows with the wild boar

Tytuł:
Comparative analysis of slaughter value and meat quality from porker-type fatteners produced by crossbreeding meat breed sows with the wild boar
Autorzy:
Stasiak A.
Babicz M.
Mazur A.
Salyga M.
Pawlowska M.
Tematy:
comparative analysis
chemical composition
slaughter value
meat quality
porker-type fattener
fattener
crossbreeding
meat
animal breed
sow
wild boar
hybrid
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies