Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Exopolysaccharides from yeast: insight into optimal conditions for biosynthesis, chemical composition and functional properties – review

Tytuł:
Exopolysaccharides from yeast: insight into optimal conditions for biosynthesis, chemical composition and functional properties – review
Egzopolisacharydy drożdżowe: wgląd w optymalne warunki biosyntezy, skład chemiczny i właściwości funkcjonalne – artykuł przeglądowy
Autorzy:
Gientka I.
Blazejak S.
Stasiak-Rozanska L.
Chlebowska-Smigiel A.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies