Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wstępne badania nad zawartością mocznika w mleku i krwi owiec w zależności od poziomu żywienia

Tytuł:
Wstępne badania nad zawartością mocznika w mleku i krwi owiec w zależności od poziomu żywienia
Preliminary studies on the urea content in the sheep milk and blood depending on the feeding level
Autorzy:
Pakulski T.
Osikowski M.
Tematy:
owce
owca merynos polski
bialka mleka
alfa-S1-kazeina
polimorfizm genetyczny
uzytkowosc mleczna
wydajnosc mleka
mleko owcze
sklad chemiczny
zawartosc suchej masy
zawartosc laktozy
zawartosc bialka
zawartosc tluszczu
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies